Specjaliści wysokiej próby.

Stalwart Manacus doskonale rozumie, że sercem każdej organizacji jest człowiek. To on współtworzy obraz Twojej firmy, ewoluując wraz z nią. Dlatego chcesz mieć pewność, że osoba, której poświęcisz swój czas, będzie rozumiała i podzielała wyznawane przez Ciebie wartości; potrafiła przekuć je w działanie w ramach kultury Twojej organizacji. Bo tylko takiemu człowiekowi chcesz powierzyć realizację Twojej wizji. Przed Stalwart Manacus stawiasz konkretne zadanie: spośród najwyższej klasy menedżerów wybrać tego, który właśnie w Twojej organizacji rozwinie pełnię swoich możliwości.

Nasze usługi: Executive Search, Assessment Centre, Testy psychologiczne.

Czytaj więcej

Znamy się. Przecież łączą nas cele.

Znamy już Twoje potrzeby i wartości. To warunek Twojego zadowolenia z naszych usług.
Poznanie Twojej wizji staje się naszą misją.
Znajomość branż to kwestia doświadczenia. Bezcenny dar od wszystkich naszych Klientów.

Pasjonuje nas praca z ludźmi. Łączą wspólne wartości, takie jak etyka, partnerstwo, zaangażowanie, współpraca, nastawienie na realizację celów.
Podchodzimy indywidualnie do każdego naszego Kandydata i Klienta.
Za każdy projekt bierzemy pełną odpowiedzialność.

Przemysł - Struktura w ruchu.

Twoja firma to nieustanna realizacja wielkiego projektu. Utrzymanie procesów w ruchu wymaga wiedzy, technologii, logistyki i innowacji. Aby podołać takiemu zadaniu, potrzebujesz wyspecjalizowanej kadry, podlegającej możliwie małej fluktuacji. Stalwart Manacus wie, że każda inwestycja obliczona jest na lata.

Handel - Zdobywasz przestrzeń. Musimy za Tobą nadążyć.

Handel. Wyzwanie na styku logistyki i wyobraźni. Odwagi i rzetelności. Również mobilność. W myśleniu i w działaniu. Zmienia się, jak rynki, które przemierza. Puszczony w ruch i mądrze prowadzony, pokona każdą przeszkodę. Stalwart Manacus pozyska dla Ciebie strategów, którzy wytrzymają tempo i zdobędą nowe obszary.

IT - Być na bieżąco, albo nie być wcale.

Podobno od branży IT szybsze jest tylko światło. Wysoka rozdzielczość spojrzenia na rynek technologii informatycznych pozwala nam na wybór ludzi najlepszych tu i teraz. Stalwart Manacus zna optymalne algorytmy na pozyskiwanie niezastąpionych. Odpowiedni kandydat to dylemat zerojedynkowy.

Finanse - Masz pewność w Stalwart Manacus.

Wraz ze wzrostem umiejętności odczytywania rynkowych sygnałów, punkt decyzyjny na skali ryzyka zmniejsza swoją wartość. Jednak zysk pozostaje wysoki. Aby go osiągnąć, potrzeba wiedzy, doświadczenia i intuicji. Wiele nas łączy. Oceniamy ludzką wiarygodność, mamy wiedzę, procedury i doświadczenie. Co mówi Ci intuicja?

Czym są pliki Cookies

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Polityka plików Cookies

1. W związku z udostępnianiem zawartości serwisu internetowego www.stalwart-manacus.pl stosuje się tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego, może także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z cookies. W niniejszym dokumencie, informacje dotyczące cookies mają zastosowanie również do innych podobnych technologii stosowanych w ramach naszych serwisów internetowych. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego www.stalwart-manacus.pl Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

2. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

- dostosowania zawartości stron serwisu internetowego do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,

- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,

- utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,

- dostarczania użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

 

3. W ramach serwisu internetowego www.stalwart-manacus.pl możemy stosować następujące rodzaje plików cookies:

- "niezbędne" pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu internetowego, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu,

- pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu,

- pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu,

- "funkcjonalne" pliki cookies, umożliwiające "zapamiętanie" wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.,

- "reklamowe" pliki cookies, umożliwiające dostarczanie użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

4. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

5. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia korzystanie z niektórych usług w ramach naszych serwisów internetowych, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w serwisie internetowym www.stalwart-manacus.pl z zastrzeżeniem tych, do których dostęp wymaga logowania.

6. Pliki cookies mogą być zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego www.stalwart-manacus.pl, a następnie wykorzystywane przez współpracujących z serwisem reklamodawców, firmy badawcze oraz dostawców aplikacji multimedialnych.

7. Użytkownik w każdej chwili ma możliwość wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej, postępując zgodnie z zawartymi tam instrukcjami.

 

Korzystanie z naszej witryny internetowej jest równoznaczne z akceptacją warunków Polityki plików Cookies.

 

Prześlij swoją aplikację

Zapraszamy Państwa do zarejestrowania aplikacji w naszej bazie.

Aplikuj

Administratorem Państwa danych osobowych jest STALWART MANACUS Anna Podlaska, z siedzibą przy ul. Ostrzeszowskiej 30/9, 51-010 Wrocław.
Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do nawiązania współpracy.
Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania danych osobowych, przenoszenia danych, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).
Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się skontaktować w sprawach związanych z ochroną danych osobowych, mailowo, na adres poczty elektronicznej biurostalwart-manacus.pl.

Executive Search

Mamy praktyczne doświadczenie w pracy z danym sektorem gospodarki. Wiemy, w jaki sposób szybko docierać do właściwych ludzi.

Czytaj więcej

Assessment Centre

Projektujemy i realizujemy sesje Assessment CentreDevelopment Centre, które pozwalają cenić predyspozycje i kompetencje Kandydatów.

Czytaj więcej

Testy psychologiczne

Dla wsparcia procesów rekrutacyjnych proponujemy testy psychologiczne.

Czytaj więcej

Cieszy nas fakt, że znaleźli Państwo czas dla Stalwart Manacus. Pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Stalwart Manacus

Wrocław, Polska

ul. Ostrzeszowska 30/9, 51-010

Telefon: +48 509 660 343
Email: biurostalwart-manacus.pl

Warszawa, Polska

ul. Lindleya 16, 02-013

Telefon: +48 731 791 947
Email: biurostalwart-manacus.pl

Londyn, Anglia

Unit 13 The Redlands Business Centre, Coulsdon CR5 2HT
Telefon: +44 (0)208 763 9847
Email: officestalwart-manacus.pl